Láska k tradičnej kuchyni inšpirovala nášho šéfkuchára Viliama Beňa k zostaveniu nového konceptu jedálneho lístka. Klasika avšak moderne a hravo.
Náš tím kuchárov kladie veľký dôraz na kvalitu a čerstvosť. Preto v jedálnom lístku môžete nájsť jedlá zo sezónnych a lokálnych surovín, ako napríklad syr Hiadlovec zo Slovenskej Lupče, čerstvé vajcia z Veľkých Bieroviec alebo bylinky a zelenina z Beladíc. Všetky elementy jedál sú vytvárané výlučne rukami našich kuchárov. Či už ide o čokoládovú hlinu, domáce špenátové šúlance, dehydrovanú cuketa, mätový gél alebo domáce cestoviny, ktoré jedlám dotvárajú dokonalú súhru vzhľadu a chuti. Neoddeliteľnou súčasťou v našej reštaurácií je amuse bouche v podobe domáceho bochníka z prefermentovacného droždia, domáceho masla a ligurčekovej soli. V neposlednom rade treba vyzdvihnúť aj náročné technologické postupy pri príprave jedál s prihliadnutím na slovenskú tradíciu vo francúzskom štýle.
Do ponuky sa nám vrátila stálica našej kuchyne – tradičná rybacia polievka. Náš tím kuchárov doladil túto polievku k dokonalosti pomocou líčok zo zubáča a espumou z kyslej smotany. Nezabudli sme ani na vegetariánov. Náš sortiment jedál sa rozšíril veľkou časťou aj o bezmäsité jedlá.
Základom nášho servisu je ponúknuť hosťom niečo navyše. Okrem pomoci pri napárovaní vín k vybraným jedlám Vás náš tím čašníkov očarí zručnosťami ako je tranšírovanie rýb alebo aj porcovanie Tomahawk steaku pred vaším zrakom.
Radi by sme Vás privítali na našej Frenchie Terrasse alebo Cle D´or reštaurácií, kde si môžete vychutnať naše sezónne jesenné Á la carte menu.
Simona Valašeková a Michaela Krajčovičová