Ochutnať francúzsku gastronómiu znamená pochopiť „l’art-de-vivre,“ – vo význame umenie žiť a vychutnať si lahodné chute jedál. Nepremeškajte príležitosť zažiť francúzsko – slovenské „Art de Vivre,“ ktoré vám prinesie tú správne namixovanú fúziu chutí.
Pozývame vás na 6-chodovú degustačnú večeru s párovaním vín v podaní šéfkuchára Viliama Beňa a jeho tímu, ktorí vám sprostredkujú nielen delikátny zážitok z jedla a vína, ale tiež premenia obyčajné momenty posedenia za jedným stolom na niečo naozaj výnimočné.
Moderátorka večera: Katarína Jesenská
Live Cooking – Art De Vivre menu
Alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody /, 2. Kôrovce a výrobky z nich,
3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky
z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové
orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý
a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich