EVENTY 
á la Carte menu á la Carte menu
Live Cooking – Art De Vivre

Live Cooking – Art De Vivre

Ochutnať francúzsku gastronómiu znamená pochopiť „l’art-de-vivre,“ – vo význame umenie žiť a vychutnať si lahodné chute jedál. Nepremeškajte príležitosť zažiť francúzsko – slovenskéArt de Vivre,“ ktoré vám prinesie tú správne namixovanú fúziu chutí.

Pozývame vás na 6-chodovú degustačnú večeru s párovaním vín v podaní šéfkuchára Viliama Beňa a jeho tímu, ktorí vám sprostredkujú nielen delikátny zážitok z jedla a vína, ale tiež premenia obyčajné momenty posedenia za jedným stolom na niečo naozaj výnimočné.

Moderátorka večera: Katarína Jesenská

Live Cooking – Art De Vivre menu

  1. Parfait z jarnej bryndze, biela čokoláda, karamelizované lieskové orechy, marhuľa, chips z bravčovej kože, domáce francúzske pečivo (1,3,7,8)
  2. Alkoholické párovanie: Tri ruže, Velkeer
  3. Nealkoholické párovanie: Frizzante zo zeleného čaju
  1. Chápadlá chobotnice, bazalka, karotka, nori riasy, termostabilný cukor, perly púpavy, malinový prach (14)
  2. Alkoholické párovanie: Joseph Drouhin – Laforet Bourg Pinot Noir (r.2021)
  3. Nealkoholické párovanie: Garnacha – Syrah, Natureo, Miguel Torres
  1. Jemne zaúdené prsia z káčera, holandská omáčka s hľuzovkou, topinamburový chips, redukcia z portského vína ,,RUBY,, , cvikla ( 3,7)
  2. Alkoholické párovanie: Chateau Rúbaň – Noria neskorý zber polosuché (r.2023)
  3. Nealkoholické párovanie: Muscat, Natureo, Miguel Torres
  1. Filet z morského čerta, špargľa, avokádo, mätový gél, limetkový beurre blanc, kaviár (4,7)
  2. Alkoholické párovanie: Mrva-Stanko – Veltlinské  Zelené KRYO nz Šenkvice (r.2022) 
  3. Nealkoholické párovanie: Syrah-Cabernet, Natureo, Miguel Torres
  1. Teľacia sviečková sous-vide, rolovaný zemiak v masle, špenát, ligurčekový olej, strúhané foie gras – medovina, teľací jus (7,9)
  2. Alkoholické párovanie: La Chablisienne – Chablis GRENOUILLES Grand Cru (r.2020)
  3. Nealkoholické párovanie: Garnacha – Syrah, Natureo, Miguel Torres
  1. Malinovo- rebarborový sorbet, čokoládová hlina, variácia petite fours – čokoláda- malina, vanilka- verbena, karamel (3,7)
  2.  Alkoholické párovanie: Karpatská Perla –  Dílemúre DEVÍN hv sladké (r.2018 – 0,5l)
  3. Nealkoholické párovanie: Margarita „au Vin Blanc“

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok / t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody /, 2. Kôrovce a výrobky z nich,
3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky
z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové
orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý
a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich

Rezervácia

Live Cooking – Art De Vivre

129 €/os.

Rezervovať

Povedali o nás

Vždy keď mám možnosť tak sa zastavím v tomto hoteli. Perfektná lokalita, skvelý výhľad na mesto ktorý sa asi nikdy neopozerá- ráno, večer, v noci. Špičková kuchyňa, perfektné posedenie na terase,obsluha výnimočná?parking ok

Jozef Salaj, Bratislava, Slovensko

Zariadenie hotela je úžasné, presne môj obľúbený štýl. Stravovanie na svadobnej hostine a raňajky boli veľmi dobre pripravené, personál profesionálny a výhľad na mesto k tomu je super zážitok.

Mária, Slovensko

Výborne ubytovanie; ranná kavicka tak ako sa patrí ; žiadna obvyklá hotelová…. prídeme radi aj nabudúce

Martin, Slovensko
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Hotel Zlatý Kľúčik Nitra hodnocení